Előkészítés: A sárgarépát és az újhagymát megtisztítjuk, mindkettőt felkarikázzuk. A petrezselymet leöblítjük, finomra vágjuk.
Elkészítés: Az olajat felforrósítjuk, üvegesre fonnyasztjuk benne a hagymát, rádobjuk a zöldborsót és a sárgarépát, majd fedő alatt, saját levében-gőzében puhára pároljuk. Megszórjuk a rizsliszttel, felöntjük a levessel és a tejszínnel, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Fedő nélkül még 5 percig forraljuk, végül belekeverjük a petrezselymet. A buggyantott tojáshoz 1,5 liter vizet felforralunk, hozzáadjuk az ecetet és a sót, majd takarékra kapcsolunk. Egyenként merőkanálba ütjük a tojásokat, a vízbe csúsztatjuk, majd a fehérjeszárnyakat visszahajtogatjuk a tojássárgájákra, és gyöngyöző forralással 3-4 percig főzzük. A sonkát vékony csíkokra szeljük, és zsiradék hozzáadása nélkül pirosra-ropogósra sütjük. A levest mélytányérokba szedjük, belecsúsztatunk 1-1, a vízből szűrőkanállal kiemelt tojást, majd megszórjuk a sült sonkával, és azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.