Elkészítés: A rizst megfőzzük. Az olajat felforrósítjuk, a hagymát beleszórjuk, és kevergetve kis lángon 4-5 perc alatt megfonnyasztjuk. A pulykamellet ujjnyi vastagra felszeleteljük, majd kockákra vágjuk. A hagymára dobjuk, és pirítani kezdjük. Amikor kicsit megpirult, beleszórjuk a zöldborsót. Meghintjük pirospaprikával, sózzuk, majd borssal és csípős paprikakrémmel ízesítjük. Azonnal 3 dl vizet öntünk rá, nehogy a paprika megégjen, és lefedve kis lángon 10 perc alatt puhára pároljuk. A lisztet 1 dl vízzel simára keverjük, és a borsós pulykaragu levét ezzel sűrítjük. A petrezselymet finomra vágva hozzáadjuk. Rizzsel tálaljuk.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.