Elkészítés: A kevés sóval meghintett csirkemell filéket felhevített margarinon megsütjük, majd felöntjük a tejjel és vízzel simára kevert KNORR Tejszínes fokhagymás csirke Rafinériával, majd kb. 10 perc alatt készre pároljuk. Amikor a csirkemell megpuhult, hozzáadjuk a finomra vágott petrezselymet, metélőhagymát, egy-két levél bazsalikomot, borsikafüvet, 1-1 ágnyi kakukkfüvet, rozmaringot, és még egyszer felforraljuk. Használhatunk szárított fűszereket is, de akkor azokat a párolás elején tegyük az ételhez és maximum egy-egy kis csipetnyit. Párolt rizzsel körítve adjuk az asztalra.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.