Elkészítés: A szokott módom körözötett csinálunk.Juh- és tehéntúró keverékét vesszük alapul, de lehet lehetőségek és ízlés szerint vagy egyik vagy másik. Vágunk bele magozott fekete olajbogyót, apróra vágott petrezselymet és friss zellerlevelet, apróra vágott pritaminpaprikát.
Körözött elkészítése: 10 dkg túrót egy üvegtálba teszünk, és villával összekeverjük 1 kanál margarinnal és 1 kanál tejföllel. Amikor már szép selymesen kenhető, csipet sót, kiskanál pirospaprikát, csapott kiskanál őrölt vagy egész köménymagot keverünk bele. A hagyma fontos alkotórésze a hagyományos körözöttnek, de el is hagyható, és akkor kicsit más íze lesz az egésznek, de úgy is nagyon finom. Juhtúróhoz kevesebb só kell, vagy egyáltalán nem.
Ehhez az alaphoz lehet egyéni ízlés szerint a többi hozzávalót hozzákeverni. Ha van újhagyma, metélőhagyma vagy póréhagyma, bármelyik használható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.