Elkészítés: A halszeleteket leöblítjük, vágódeszkára fektetjük, majd egyforma szeletekre vágjuk, és besózva félrerakjuk.
Ezután elkészítjük a fűszervajat. A vajhoz hozzáadjuk a felaprított vöröshagymát és a petrezselymet, az összezúzott fokhagymát, a chilit, a metélőhagymát, és alaposan összedolgozzuk. Sózzuk és borsozzuk ízlés szerint. Fóliába csomagoljuk, és 2 órára hűtőbe tesszük.
A halszeleteket megkenjük a fűszervajjal, és föltekerjük. Végeit fogvájóval rögzítjük, nehogy a töltelék kifolyjon. Ezután lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk.
Közepesen forró olajban kb. 7-8 percig sütjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.