Elkészítés: A halszeleteket leöblítjük, vágódeszkára fektetjük, majd egyforma szeletekre vágjuk, és besózva félrerakjuk.
Ezután elkészítjük a fűszervajat. A vajhoz hozzáadjuk a felaprított vöröshagymát és a petrezselymet, az összezúzott fokhagymát, a chilit, a metélőhagymát, és alaposan összedolgozzuk. Sózzuk és borsozzuk ízlés szerint. Fóliába csomagoljuk, és 2 órára hűtőbe tesszük.
A halszeleteket megkenjük a fűszervajjal, és föltekerjük. Végeit fogvájóval rögzítjük, nehogy a töltelék kifolyjon. Ezután lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk.
Közepesen forró olajban kb. 7-8 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.