Elkészítés: Tűzálló tálba vagy tepsibe rakjuk a feldarabolt csirkét, sózzuk, borsozzuk, fűszerkeverékkel meghintjük. 1 kis fej vöröshagymát ráreszelünk, majd 15 dkg rizst egyenletesen rászórunk a csirkedarabok tetejére, majd ugyanígy a zöldborsót is. Petrezselymet, paradicsomot és paprikát aprítunk közé. A tetejét 1 kilónyi hámozott, apró karikára vágott burgonyával lefedjük.
Alufóliával letakarjuk, és a sütőben félig megsütjük.
Ekkor 1 pohár tejfölt 2 tojással felverünk, az alufóliát levesszük, a tojásos tejföllel meglocsoljuk, majd szép pirosra sütjük alufólia nélkül.
Mint a rakott burgonyát, szeletekre vagy kockára vágva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.