Elkészítés: Összegyúrjuk a tészta hozzávalóit annyi vízzel, hogy elváljon az edény falától, és jól formálható állagú legyen, majd félretesszük fél órára. Miközben a tészta pihen, megfőzzük a zöldségkeveréket, és kevés olajon megpirítjk a kockára vágott sonkát. Kihűtjük a zölséget és a sonkát is, majd összekeverjük a tejföllel. A tésztát 8 részre osztjuk, és egyenkét kinyújtjuk papírlap vékonyságúra, megtöltjük a zöldségkeverékkel, megszórjuk reszelt sajttal. Beborítjuk a tészta másik felével, a szélét lezárjuk, és villával lenyomkodjuk. Előmelegített sütőben 15-20 perc alatt pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.