Elkészítés: A felhevített olajon megfuttatjuk a csíkokra vágott csirkemellet, hozzáadjuk a szép egyenletes darabokra vágott sárgarépát, petrezselyemgyökeret, a kisebb rózsáira szétszedett karfiolt, valamint a zöldborsót. Megszórjuk a KNORR Tejszínes fokhagymás csirke Rafinériával, finomra vágott majoránnával ízesítjük, majd tejjel és vízzel felöntve lassú forralással puhára pároljuk. Tálaláskor a finomra vágott petrezselyemzölddel meghintett zöldséges csirkeragut rizsfészekbe halmozzuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.