Elkészítés: A tésztát forró, sós vízben megfúzzük, lecsöpögtetjük, és olajra tesszük. Jól összekeverjük. A csirkemelleket megmossuk, megsózzuk, ujjnyi csíkokra vágjuk, és egy teflonban megpirítjuk. Rászórjuk a zöldségeket, és kevés víz hozzáadásával puhára pároljuk.
A szószhoz összekeverjük a kefirt a tejföllel, hozzáadjuk a szószt, megszórjuk ételízesítővel, borssal és felaprított snidlinggel, majd az egészet a zöldséges-csirkés ragura öntjük. A spagettival, reszelt sajttal megszórva forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.