Elkészítés: A csülköt a hagymákkal és a fűszerekkel egy nagy lábosban puhára főzzük annyi vízzel, hogy ellepje. (Legjobb előző este elkészíteni, és a lében hűlni hagyni.)
A hagymát és a zöldségeket megtisztítjuk. Az előbbit apróra, az utóbbiakat hasábokra vágjuk. A csülköt kicsontozzuk, és kockákra vágjuk (ízlés szerint bőrrel vagy anélkül).
A hagymát olajon megpirítjuk, beletesszük a zöldségeket, és ezeket is megdinszteljük, majd felöntjük annyi csülöklével, hogy ellepje. Mikor a zöldségek megpuhultak, hozzáadjuk a csülökkockákat, gazdagon megszórjuk petrezselyemmel. Amennyiben szükséges, sózzuk, borsozzuk. Végül liszttel és tejföllel behabarjuk.
Zöldséges burgonyával vagy rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.