Elkészítés: A tortillatészta hozzávalóit jól kidolgozzuk, 4 részre osztjuk, nyújtófával vékonyra nyújtjuk, közben folyamatosan lisztezve. Nagyméretű serpenyőben zsiradék nélkül megsütjük mindkét oldalát.
A töltelékhez a padlizsánt és a cukkinit fél centis szeletekre vágjuk, megsózzuk, 20 percet állni hagyjuk, majd lemossuk, kinyomjuk, szárazra töröljük. Serpenyőben szárazon megsütjük mindkét oldalukon. Kivesszük, felkockázzuk, megfelezzük.
A serpenyőben megsütjük a csirkemellet egy kis olajon, 1 szál rozmaring és 2 gerezd fokhagyma társaságában. A csirkemellet sózzuk, és bekenjük a 1-1 evőkanál paradicsomlével (a konzervből). Felszeleteljük, visszadobjuk a serpenyőbe a sült zöldségek és a paradicsom egyik felével, ízesítjük.
A maradék zöldségeket és paradicsomot is összeforrósítjuk, fűszerezzük.
Egy tortillalapra ráhalmozzuk a csirkés tölteléket, elosztjuk egyenletesen, jalapeno paprikát teszünk rá ízlés szerint, megszórjuk reszelt sajttal, majd befedjük egy másik tortillalappal. A maradék két lapot a zöldségekkel töltjük ugyanígy. 140 fokos sütőben 15 perc alatt összesütjük. Nagy, éles pengéjű késsel cikkekre vágjuk, és mártással, tejföllel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.