Elkészítés: Tálba tesszük a darált húst, majd hozzáadjuk a feltört és kissé felvert tojásokat, a sajtreszelőn lereszelt zöldségféléket, az aprított fokhagymát, snidlinget. Sózzuk, borsozzuk, és laza keverő mozdulatokkal a masszát fellazítjuk. Hozzáadjuk a vizet, az olajat, a szódabikarbónát és 2-3 evőkanál zsemlemorzsát, folytatjuk a laza keverést mindaddig, amíg érezhetően laza és lágy masszát nem kapunk. Formálható legyen, ha szükséges, zsemlemorzsát adhatunk még hozzá.
Szórjuk rá a piros színű goji bogyót, a masszából formáljunk 5-6 cm-es hengereket, és felforrósított grillen vagy serpenyőben, kevés olajon süssük ki a húst minden oldalán.
Köretként adhatunk hozzá sült burgonyát, de gyöngyhagymával, darált paprikával, édes chiliszósszal is finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.