Az élesztőt futtassuk fel fruktózos tejben. A többi hozzávalóval együtt készítsünk egy jól kidolgozott tésztát. KELESZTENI MOST MÉG NEM KELL! A tésztát nyújtsuk négyzet alakúra, és vágjuk 5 X 5 db egyforma nagyságú négyzetre.
A töltelékhez a pulykahúsból kevés lével készítsünk pörköltet, majd daráljuk le. Keverjük el egy evőkanál tejföllel és zöldfűszerekkel. A kukoricát és a brokkolit külön-külön kevés sós vízben pároljuk meg, majd szűrjük le. A kukoricát keverjük a húshoz. A tölteléket egyenletesen osszuk el a négyzetek közepére. Mindegyik tetejére helyezzünk egy kis brokkolirózsát. A sarkokat összecsípve formáljuk őket batyuvá.
Ezután helyezzük a tésztákat sütőpapírral kibélelt tepsibe, és szobahőmérsékleten kelesszük fél órán át. Majd kenjük meg a felvert tojással, előmelegített sütőben, 180 fokon kb. 18 perc alatt süssük aranysárgára.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.