Elkészítés: A zöldségeket reszeljük le a reszelő durva oldalán, vágjuk a póréhagymát vékony karikákra, a cukkínit apró darabokra. Kevés olajon dinszteljük meg a zöldségeket úgy 3-5 percig, majd öntsük fel a hideg vízzel és tejjel elkevert Knorr Milánói makaróni Rafinériával. Egy kivajazott jénai aljára tegyünk egy kicsit a raguból, majd szokás szerint rétegezzük a lasagne lapokat és a ragut úgy, hogy a ragu legyen az utolsó réteg. Szórjuk rá a reszelt sajtot, majd 175 fokra előmelegített sütőben süssük 30-35 percig.
Ha kedveljük a halat, az utolsó sor tészta előtt tegyünk 15 dkg felengedett tengeri halfilészeleteket a ragura, majd a fent említett módon fejezzük be a rétegezést. Ugyanúgy süssük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.