Elkészítés: A zöldségeket reszeljük le a reszelő durva oldalán, vágjuk a póréhagymát vékony karikákra, a cukkínit apró darabokra. Kevés olajon dinszteljük meg a zöldségeket úgy 3-5 percig, majd öntsük fel a hideg vízzel és tejjel elkevert Knorr Milánói makaróni Rafinériával. Egy kivajazott jénai aljára tegyünk egy kicsit a raguból, majd szokás szerint rétegezzük a lasagne lapokat és a ragut úgy, hogy a ragu legyen az utolsó réteg. Szórjuk rá a reszelt sajtot, majd 175 fokra előmelegített sütőben süssük 30-35 percig.
Ha kedveljük a halat, az utolsó sor tészta előtt tegyünk 15 dkg felengedett tengeri halfilészeleteket a ragura, majd a fent említett módon fejezzük be a rétegezést. Ugyanúgy süssük.
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.