Elkészítés: Az olajon megpároljuk az apróra vágott hagymát, rátesszük a szintén kis kockákra vágott húst, lehúzzuk a tűzről, összeforgatjuk a pirospaprikával, nehogy megégjen a paprika. Hozzáadjuk a fehérbort, ha kell, 1-2 kanál vizet. Visszetesszük a tűzre. Ha félig megfőtt, hozzáadjuk a karikákra vágott sárgarépát és a centis darabokra vágott zellerszárat. Ha megfőtt, hozzákeverjük a paradicsomszószt is, és még 1-2 percig főzzük.
Rizzsel vagy tésztával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.