A csirkecombokat annyi enyhén sós vízben megfőzzük, amennyi ellepi. Az így keletkezett csirke alaplevet később felhasználjuk!
A rizst enyhén megpirítjuk, és felöntjük a csirkecombok főzőlevével annyira, hogy két ujjnyira ellepje. Megfőzzük a rizst is. Amikor a combok kihűlnek, kicsontozzuk, feldaraboljuk, és kevés olajon megpirítjuk a húsdarabokat.
Megszórjuk sóval, borssal, őrölt pirospaprikával, kurkumával, korianderrel és őrölt édesköménnyel (ha ez nincs, curry port, esetleg curry pasztát tehetünk rá).
A húsdarabokat rövid pirítás után kivesszük a serpenyőből, és a maradék fűszeres olajon megpirítjuk a hagymát és a szétnyomott fokhagymát.
Hozzáadjuk a nagyon apróra darabolt paradicsomot, és felöntjük kicsit a hús főzőlevével. Hozzáadjuk a darabolt zöldpaprikát és a főtt rizst is. Összekeverjük, majd a húsdarabokat is hozzáadjuk, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.