Elkészítés: Ne ijedjetek meg, nem olyan bonyolult, mint amennyinnek elsőre látszik... de nagyon finom! :) A csirkemellfiléket jó vékonyra szeleteljük, hogy ne kelljen klopfolgatni. Bekenjük őket minden oldalról szárnyas fűszerkeverékkel, és egy serpenyőben kevés olajon kisütjük. A húsokat kivesszük a serpenyőből, és a helyére tesszük az apróra felszeltelt zöldségeket, és kicsit megdinszteljük. (Én ezt a folyamatot úgy szoktam gyorsítani, hogy nagy mennyiségben megcsinálom előre ezt a zöldségalapot, kis dobozokba kiporciózom, és lefagyasztom, csak gyorsan mikróban kiolvasztom, mikor kell, és nagyon sokféle étel készíthető vele...) Befűszerezem a fent említett fűszerekkel, de csak 1 perccel azelőtt, hogy kész lenne, mert szeretnénk érezni az ételben is az ízüket. Egy kicsit kiolajozott tepsiben a már előre megsütögetett csirkemelleket egymás mellé fektetem, szétosztom rajtuk a zöldségkeveréket.
A mártáshoz egy lábosban megolvasztom a margarint, beleszórom a lisztet, ha jól elkevertem, picit pirítom (de NEM barnára, mint a rántást), majd felöntöm a tejjel. Mikor kezd mártás sűrűségű lenni, beleszórom a reszelt sajtot, kicsit átkevem, és a zöldségréteg tetejére öntöm, és kb. 180-200 fokos sütőben 20 perc alatt összesütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.