Elkészítése: A vöröshagymát megtisztítjuk, és apróra vágjuk. A zsályaleveleket keresztirányban hosszú csíkokra vagdaljuk, ha szárítottat használunk, ujjaink között elmorzsoljuk. A májat megmossuk, háztartási papírtörlővel szárazra töröljük. Az érdarabkákat és a zsírt eltávolítjuk, a májat nagyobb darabokra vagdaljuk. A cukkínit és az almát megmossuk, megtöröljük és meghámozzuk. A cukkíni végeit levágjuk, hosszában négyfelé hasítjuk, és 1 centis darabokra szeleteljük. Az almákat félbevágjuk, a magházat eltávolítjuk, és vékony szeletekre vágjuk.
Az olajat közepes méretű edényben felhevítjük, a hagymát 2 percig az olajban pirítjuk, azután a cukkínit, májat, zsályát és az almaszeleteket hozzáadjuk. Kevergetés közben két további percig pirítjuk. A májat kivesszük, az edénybe beletesszük a rizst, és felöntjük vízzel, valamint 200 ml tejjel. A rizst félrehúzott fedővel nagyjából 25 percig főzzük, amíg megpuhul. Röviddel a főzés befejezése előtt a májat visszatesszük. Ezután kiveszünk a babának 250 g-ot, és a maradék tejjel elkeverjük. A többi rizst a család számára a borssal és a szójaszósszal ízesítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.