Előkészítés: A répát és a burgonyát meghámozzuk, megmossuk, és nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk.
Elkészítés: Tálban összekeverjük a répát, a burgonyát és a hagymát, mindkét kezünkkel jól összenyomkodjuk. Hozzáadjuk a tojásokat, sóval, borssal fűszerezzük, végül a lisztet is beledolgozzuk. A vajat nagy serpenyőben felforrósítjuk. Evőkanállal kis adagokat szaggatunk ki a tésztából, és a serpenyőbe tesszük. A kanál aljával laposra nyomkodjuk. Közepes tűzön mindkét oldalát ropogósra sütjük. Azonnal tálaljuk. Salátát vagy túrós mártogatóst kínáljuk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.