Elkészítés: A harcsafilét vágjuk fel kockákra. A krumplit és a sárgarépát vágjuk vékonyra. A vöröshagymát és a fokhagymát vágjuk apróra.
Egy edényben hevítsük fel az olajat, pároljuk üvegesre a vöröshagymát, adjuk hozzá az apróra vágott fokhagymát, majd a feldarabolt sárgarépát és a krumplit. Keverjük alaposan össze, majd kevergetve pároljuk pár percig. Ízlés szerint szórjuk meg őrölt borssal és szerecsendióval, és öntsük fel a vízzel. Tegyük bele a zellerzöldet, a leveskockát, sózzuk, és szép lassan főzzük félpuhára.
Amikor a zöldségek félpuhára főttek, adjuk hozzá a feldarabolt halat és ízlés szerint citromlevet, majd pár perc alatt főzzük puhára.
Amikor a leves készre főtt, óvatos kevergetés mellett csorgassuk bele a tejszínt, majd 1-2 perc alatt forraljuk ki.
Tálalás előtt hagyjuk kicsit hűlni, majd merjük a levest tányérokba, és úgy kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.