Elkészítés: A tésztát forró, sós vízben kifőzzük, leszűrjük, egy tálban félretesszük a felhasználásig.
A gépsonkát kisebb darabokra vágjuk. Vajon a zöldségféléket és a gépsonkát megpároljuk, ízesítjük borssal, sóval, házi paprikakrémmel, majd kevergetve készre sütjük. Összekeverjük a tésztával, hozzátesszük a tejfölt is, és azzal is összekeverjük, de a tejföl akár el is maradhat.
Egy hőálló tálat kivajazunk, morzsával megszórjuk, a káposztalevelekkel kibéleljük, és a zöldséges tésztát beleöntjük. A tetejét lekenjük egy kevés tejföllel, reszelt sajttal megszórjuk, és megsütjük 220 fokon 20 perc alatt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.