Elkészítés: A tésztát kifőzzük, a mexikói zöldséget is sós vízben megfőzzük.
Egy jénai tálat kikenünk, egy sor tésztát lerakunk, majd rá egy sor zöldség, majd apró kockára vágott sonka, meglocsoljuk a tojás és tejföl keverékével, és kevés sajttal megszórjuk. Még egyszer megismételjük a sort, a tetejére tészta kerüljön.
Meglocsoljuk a tejfölös tojással, a maradék sajtot rászórjuk, és pirosra sütjük közepes lángon.
Hidegen szép kockákra vágható, de melegen is finom, de akkor kissé szétesik.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.