Elkészítés: A tésztát lobogó, sós és enyhén ecetes vízben tettem fel főni. Mikor kész lett, leszűrtem.
Közben felkarikáztam a retket, kockákra vágtam a paprikát és a paradicsomot, apróra vágtam a fokhagymát és az újhagymát zöldjével együtt, majd kevés olívaolajon mindet megdinszteltem egyszerre (ha lett volna itthon sárgarépa, azt is biztosan karikáztam volna hozzá). Pár kanál vizet tettem hozzá, hogy jobban megpuhuljanak a zöldségek, majd mikor elforrta a levét, az átmosott tésztával együtt a serpenyőben átforgattam. Sót, borsot őröltem rá, majd elkevertem balzsamecettel és teriyaki szósszal.
Hűtés után tálaltam.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.