Elkészítés: Az élesztőt felfutattjuk, majd a tészta hozzávalóit össze gyúrjuk, és 1 óra alatt duplájára kelesztjük. 2 cipót formázunk.
A töltelékhez a fagyasztott zöldséget megfőzzük, majd összekeverjük a lecsepegtetett kukoricával, a felaprított hagymával,a zúzott fokhagymával és a fűszerekkel.
A cipókat egyesével kinyújtjuk, tejföllel megkenjük, és a tölteléket elosztjuk a tetején. Feltekerjük, és ferdén háromszögeket vágunk. Tojással megkenjük, és előmelegített sütében pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.