A fagyasztott mexikói zöldségkeveréket és a kockára vágott karalábét forrásban lévő, sós vízben nem túl puhára főzzük. Megforrósított vajon megpirítjuk a lisztet. Felöntjük a tejjel és állandó keverés mellett besűrítjük. Sóval és reszelt szerecsendióval fűszerezzük. A párolt zöldségeket lecsöpögtetjük és a besamelmártásba keverjük. Ha langyosra hűlt, hozzáadjuk a tojást, majd borssal és curryval fűszerezzük. A masszát hűtőszekrénybe állítjuk és hagyjuk megkeményedni. Kanálnyi adagokra osztjuk, zsemlemorzsába hempergetjük és pogácsává lapítjuk. A zöldségpogácsát bő, forró olajban mindkét oldalon ropogósra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.