Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrom, és kb. fél órára hűtőbe teszem. A spárgákat megmosom, a végüket levágom, és az alsó harmadát hámozom csak meg. A fejeket levágom, félreteszem. A spárgákat sós vízben 5 percig főzöm, majd hozzáadom a félretett fejeket, és további 2 percig még főzöm. Leszűröm, hideg vízzel leöblítem, és hagyom lecsöpögni. A gorgonzolát villával szétnyomkodom, hozzákeverem a tejfölt, majd a tojást, és sóval, borssal, szerecsendióval ízesítem. Kiveszem a tésztámat a hűtőből, a kétharmadával kibélelek egy tortaformát, a maradékból pedig a tortaforma oldalara is teszek végig, kb. 3 centi magasan. Jól odanyomkodom a formához. Ezután belerakom a spárgákat az aljára, majd ráöntöm a gorgonzolás keveréket. Előmelegített sütőben (légkeverésel 180 fok) kb. 30-35 perc alatt készre sütöm. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.