Előkészítés: A hagymákat és a fokhagymát meghámozzuk, a hagymát és a szalonnát felaprózzuk, a fokhagymát áttörjük. A húst leöblítjük, apró kockákra vágjuk.
Elkészítés: A hagyma felét és a szalonnát egyszerre megpirítjuk, hozzáadjuk a húst, a fokhagymát és a zsályát, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, saját levében puhára pároljuk. Végül belekeverjük a paradicsompürét és annyi vizet, hogy mártás sűrűségű legyen. Közben a maradék hagymát megfonnyasztjuk az olajban, rádobjuk a rizst, 1 percig erős tűzön pirítjuk, aláöntjük a bort, hagyjuk elpárologni. Megszórjuk a kurkumával, majd merőkanalanként, és mindig csak annyit, amennyit a rizs felvesz, hozzáadjuk a forró húslevest, és folyamatosan keverve puhára főzzük (vigyázat, nehogy szétfőjön!). Lefedjük, 10 percig pihentetjük-puffasztjuk, majd mélytányérokba simítjuk és a tetejükre szedjük az apróhúst levével együtt. Néhány zsályalevélkével díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.