Elkészítés: A 2-3 napos kenyeret vágjuk kockákra, áztassuk be egy kis tejbe, adjuk hozzá a kis kockákra vágott sovány tiroli sonkát (speck) és a szalámit. Külön serpenyőben pirítsuk meg a finomra vágott metélőhagymát vagy petrezselymet, és egy kis zsíros tiroli sonkát apró kockára vágva, továbbá egy kanál vágott hagymát, végül mindezt adjuk az előbbi masszához. A tojásokat keverjük össze kis sóval, öntsük a kenyérre, és adjuk hozzá a lisztet. Jól keverjük meg az egészet, formáljunk belőle kis gombócokat, és sós vízben, 15 percig főzzük őket. Csepegtessük le, majd tálaljuk metélőhagymával megszórt, jó húslevessel.
Az olasz receptekhez a hozzávalókat megvásárolhatjuk vagy megrendelhetjük a Gastronomia Pomo D’Oro-ban. (1054 Budapest, Arany János u. 9.)
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.