A vizes-, üdítős- és hosszúitalos pohár általában 3 dl-es, magas és csőszerű.
A söröspohár lentről felfelé szélesedik, és a vastagabb, erősebb talapzat gondoskodik arról, hogy stabilabb legyen.
A söröskorsó vastag üvegből készült, legalább félliteres, füllel rendelkező darab, amely vagy hordó, vagy alulról fölfelé szűkülő alakú.
A fehérbort rövidebb, vaskosabb lábú, talpas üvegpohárban szolgálja fel, amelynek tulipánszerű a feje, míg a vörösbort karcsú, magas lábon álló, kerekded vagy hosszúkás fejű pohárban kínálja, attól függően, hogy mennyire kell szellőznie.
A whiskys pohár vastagabb üvegből készült, széles, alacsonyabb, csőszerű edény, melynek négy- és hatszögletes változata is ismert.
A konyak kínálásához egy rövid, talpon álló, alul széles, a szájánál szűkebb pohár illik, míg a brandyt talpas, alul kiöblösödő, ám felül karcsú fejű üvegpohárba töltse.
A pezsgőspohár talpas, magas, karcsú lábakon álló üveg, melyben szépen láthatók a buborékok, míg a koktélos pohár fordított kúp alakban végződik.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.