Elkészítés: A káposztát és a répát megtisztítjuk, megmossuk, mindkettőt vékony csíkokra vágjuk vagy lereszeljük, sózzuk, borsozzuk. A majonézt összekeverjük a joghurttal, az almalével, és a zöldségekre locsoljuk, összeforgatjuk.
A húst a lehető legvékonyabb lappá vágjuk, kiterítjük (vagy kérjük meg a hentest, hogy tegye meg nekünk). A gombát lecsepegtetjük, összevagdaljuk. A kakukkfüvet felaprítjuk. A sütőt 200 C-ra előmelegítjük.
Az olaj felét felforrósítjuk, megpirítjuk rajta a gombát, a kakukkfűvel ízesítjük. Sózzuk, borsozzuk, összekeverjük a tojásfehérjével, és a húsra kenjük. Szorosan feltekerjük, esetleg összetűzzük vagy átkötjük, és körös-körül megpirítjuk. Tűzálló tálba tesszük, meglocsoljuk a maradék olajjal, és a sütőben kb. 30 percig sütjük.
A húst kb. 2 cm vastagon felszeleteljük, nyársra tűzzük, és meggrillezzük. A narancsokat megmossuk, felkarikázzuk, ráfektetjük a nyársakat. A salátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.