Elkészítés: A káposztát és a répát megtisztítjuk, megmossuk, mindkettőt vékony csíkokra vágjuk vagy lereszeljük, sózzuk, borsozzuk. A majonézt összekeverjük a joghurttal, az almalével, és a zöldségekre locsoljuk, összeforgatjuk.
A húst a lehető legvékonyabb lappá vágjuk, kiterítjük (vagy kérjük meg a hentest, hogy tegye meg nekünk). A gombát lecsepegtetjük, összevagdaljuk. A kakukkfüvet felaprítjuk. A sütőt 200 C-ra előmelegítjük.
Az olaj felét felforrósítjuk, megpirítjuk rajta a gombát, a kakukkfűvel ízesítjük. Sózzuk, borsozzuk, összekeverjük a tojásfehérjével, és a húsra kenjük. Szorosan feltekerjük, esetleg összetűzzük vagy átkötjük, és körös-körül megpirítjuk. Tűzálló tálba tesszük, meglocsoljuk a maradék olajjal, és a sütőben kb. 30 percig sütjük.
A húst kb. 2 cm vastagon felszeleteljük, nyársra tűzzük, és meggrillezzük. A narancsokat megmossuk, felkarikázzuk, ráfektetjük a nyársakat. A salátával tálaljuk.
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.