Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Hagyományos resztelt csirkemáj recept
Hagyományos resztelt csirkemáj
Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
Mákos guba  recept
Mákos guba
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Madártejszelet recept
Madártejszelet
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
Alapételek

11 tipp, hogy tökéletes legyen a Stefánia vagdalt!

Stefánia vagdalt
A Stefánia vagdalt történetéről korábban már írtunk, most pedig ahhoz adunk tippeket, hogy tudjátok elkészíteni. Íme 11 tipp, hogy tökéletes legyen a tojásos fasírt.

1. Kétszer ledarált húsból homogénebb masszát kapsz.

2. Legjobb a marhahús, de adhatsz hozzá ledarált füstölt pulykacombot is.

3. A masszát célszerű sütőpapíron rúddá formázni – így azzal együtt átemelheted a tepsibe.

4. A tojást hajszálpontosan 8 percig főzd, majd rögtön hűtsd le, hogy ne legyen sötét csík a sárgája mellett.

5. Fél kg húshoz 5 db főtt tojást számíts, hogy végigérje a rudat, és minden szeletre jusson belőle.

6. Mindegyik szeletben lesz sárgája, ha a masszába helyezés előtt a tojásokról levágod a fehér végüket.

7. A massza közepébe félbevágott vagy kockára vágott tojást is tehetsz.

8. A húsrudat az utolsó negyedórában megkenheted egy kevés tejföllel, ettől szép mázas lesz.

9. A vagdalt tetejét beboríthatod vékonyra szeletelt szalonnával. Takard le fóliával, hogy sütés közben ne égjen meg, és csak a végén vedd le, hogy a rúd megpiruljon.

10. A Stefánia vagdalt melegen vagy langyosan körettel, hidegen salátával fogyasztható, továbbá szendvicshez is kitűnő. Házibulira, partira vagy piknikre előre elkészítheted, és több napig tárolhatod a hűtőben.

11. A hideg vagdaltszeleteket kevés olajon mindkét oldalon megpiríthatod egy serpenyőben.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.