Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Hagyományos kókuszkocka recept
Hagyományos kókuszkocka
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Mákos guba  recept
Mákos guba
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Édes bundás kenyér (french toast) recept
Édes bundás kenyér (french toast)
Ünnepi francia pirítós recept
Ünnepi francia pirítós
Mézeskalácsos kuglóf recept
Mézeskalácsos kuglóf
Hagymás rostélyos  recept
Hagymás rostélyos
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Kozáksapka recept
Kozáksapka
Pozsonyi kifli recept
Pozsonyi kifli
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral recept
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Alapételek

11 tipp, hogy tökéletes legyen a Stefánia vagdalt!

Stefánia vagdalt
A Stefánia vagdalt történetéről korábban már írtunk, most pedig ahhoz adunk tippeket, hogy tudjátok elkészíteni. Íme 11 tipp, hogy tökéletes legyen a tojásos fasírt.

1. Kétszer ledarált húsból homogénebb masszát kapsz.

2. Legjobb a marhahús, de adhatsz hozzá ledarált füstölt pulykacombot is.

3. A masszát célszerű sütőpapíron rúddá formázni – így azzal együtt átemelheted a tepsibe.

4. A tojást hajszálpontosan 8 percig főzd, majd rögtön hűtsd le, hogy ne legyen sötét csík a sárgája mellett.

5. Fél kg húshoz 5 db főtt tojást számíts, hogy végigérje a rudat, és minden szeletre jusson belőle.

6. Mindegyik szeletben lesz sárgája, ha a masszába helyezés előtt a tojásokról levágod a fehér végüket.

7. A massza közepébe félbevágott vagy kockára vágott tojást is tehetsz.

8. A húsrudat az utolsó negyedórában megkenheted egy kevés tejföllel, ettől szép mázas lesz.

9. A vagdalt tetejét beboríthatod vékonyra szeletelt szalonnával. Takard le fóliával, hogy sütés közben ne égjen meg, és csak a végén vedd le, hogy a rúd megpiruljon.

10. A Stefánia vagdalt melegen vagy langyosan körettel, hidegen salátával fogyasztható, továbbá szendvicshez is kitűnő. Házibulira, partira vagy piknikre előre elkészítheted, és több napig tárolhatod a hűtőben.

11. A hideg vagdaltszeleteket kevés olajon mindkét oldalon megpiríthatod egy serpenyőben.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.