Epres blondie
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Kínai szezámmagos csirke
Tárkonyos csirkeraguleves
Mézes-mustáros csirkemell
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Rakott zöldbab darált hússal
Káposztás tészta egyszerűen
Dubarry-csirkemell
Klasszikus grízgaluska leves
Dödölle - az eredeti recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Vadas marha
Kapros tökfőzelék virslivel
Babgulyás
Krémes spenótfőzelék
Körömpörkölt csülökkel
Hagymás rostélyos
Tojásos nokedli fejes salátával
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Érdekességek

Jennifer Garner 5 összetevős tésztavacsoráját te is imádni fogod – íme, a recept!

Aki követi a népszerű amerikai színésznőt, Jennifer Garnert a közösségi médiában, tudja, hogy nagyon sokszor posztol rövid videókat a konyhából. Láthatóan szeret és tud is sütni-főzni. Nemrégiben egy fantasztikusan egyszerű, mindössze öt összetevőből álló tésztaételt készített, a rajongók nagy örömére.

Az utóbbi időben viszonylag keveset hallunk Jennifer Garnerről, de úgy hírlik, nemcsak volt férje, Ben Affleck találta meg újra a boldogságot más oldalán, hanem a színésznő is. Garner igazi nagyágyúnak számít a filmvilág fővárosában, Hollywoodban, nem mellesleg pedig egy igazi konyhatündér.

Erről bárki megbizonyosodhat, aki követi a színésznő Instagram-oldalát, hiszen számtalanszor tölt fel videókat arról, hogy mit főz vagy süt a családjának, a barátainak vagy éppen saját magának.

Néhány napja egy nagyon egyszerű, öt összetevőből – ha a sót és a borsot nem számítjuk – álló vacsorával lepte meg követőit. A barna vajas, zsályás linguine hamar elkészíthető, ráadásul az összetevők – biztosak vagyunk benne – minden háztartásban fellelhetők. És a titok? Nos, a barna vaj egy kis extra aromát ad a tésztának, a friss citromlé frissességet kölcsönöz a szósznak, amely jól harmonizál a parmezánnal.

A barna vajas, zsályás tészta hozzávalói:

  • 25 dkg linguinetészta
  • 4 ek sótlan vaj
  • 12 db friss zsályalevél
  • ½ citrom leve
  • 10 dkg frissen reszelt parmezán
  • só és frissen őrölt fekete bors

Elkészítése:

  1. A tésztát al dentére főzzük, a csomagoláson előírtak szerint. Ha kész, 1 csésze (kb. 2 dl) vizet félreteszünk.
  2. Egy serpenyőben közepes hőmérsékleten megolvasztjuk a vajat, és hozzáadjuk a zsályaleveleket. Addig keverjük, amíg a vaj megbarnul, a zsálya pedig szinte ropogóssá válik.
  3. Rátesszük a lecsepegtetett tésztát, és ráöntjük a citromlevet. Hozzáöntjük a félretett tésztafőzővizet, és addig keverjük, míg a szósz besűrűsödik.
  4. Megszórjuk a sajttal, sóval és borssal ízesítjük.

(Borítókép: Shutterstock)

Ajánljuk még:


Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.