Elkészítés: A marinádhoz megtisztítjuk a thai citromfüvet, a kaffirlime levélszárát kivágjuk. A fokhagymát felaprítjuk, a friss chilit kimagozzuk és felkarikázzuk. A lime héját lereszeljük. Az előbbi friss hozzávalókat egy mozsárba tesszük, és jól összedolgozzuk. Külön összekeverjük a folyékony hozzávalókat – halszósz, kókusztej, lime facsart leve - a cukorral, majd végül hozzáadjuk a mozsár tartalmát, és együtt simára keverjük. Ebben pácoljuk a tisztított garnélát 30 percig hűtőben, lefedve.
Közben az ananászt megtisztítjuk, nagyobb kiockákra vágjuk.
Ha letelt a fél óra, kivesszük a rákokat a marinádból, és előre beáztatott babusznyársakra vagy hústűre húzzuk, 1-1 garnéla közé egy szelet ananászt húzunk fel a nyársra. Grillen 5-7 percig sütjük, félidőben megfordítjuk, hogy mindkét oldala egyenletesen megsüljön.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.