Elkészítés: A tésztához valókat egy tálban összekeverem. Egy 26 cm-es kapcsos kerek tortaformát kikenek, a tésztát rögtön belenyomkodom, egy kis peremet hagyok neki, majd a fagyasztóba tolom addig, amíg a túrókrémet elkészítem.
A sütőt 170 fokra előmelegítem.
A túrós töltetlékhez minden alapanyagot egy tálba teszek, majd géppel jól összekeverem.
A tésztát kiveszem a hűtőből, megkenem lekvárral, rátöltöm a túrókrémet, megszórom kandírozott narancshéjjal, és legalább 1 órán át sütöm. Csak kihűlés után szeletelem fel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.