A kel tészta készítése nem nagy ördöngösség, de tény, hogy vannak lépések, amikre nagy figyelmet kell fordítani. Ilyen például az élesztő felfuttatása, ezt követően pedig a tészta formázása. Hogy könnyebb legyen a tésztával dolgozni, jól formázható és az alakját megtartó végeredményt kapjunk, a kelesztés előtt érdemes szép feszesre alakítani a tésztabucinkat.
Farkasinszki Ildikó, a Mindmegette Sütisulijának cukrászmestere lépésről lépésre megmutatja azt a nagyon egyszerű trükköt, amitől szép, feszes, formás tésztabucikat kapunk. Higgyétek el, a mozdulatok cseppet sem bonyolultak, egy kis gyakorlás után már pillanatok alatt menni fog.
Farkasinszki Ildikó 2018. október 26-án indította el a Grill-ázs Sütisulit. A workshopok általában péntek délután 15 órakor kezdődnek, kivétel szombaton, akkor délelőtt 10-kor. Mindig egy-egy téma köré épülnek fel, és alkalmanként 4-5 féle sütemény, desszert készül. Az aktuális workshopokat megtaláljátok a Grill-azs.hu oldalon.
Borítókép: Shutterstock
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.