1. A túl kemény vaj könnyen kenhető lesz, ha néhány percre letakarjuk egy bögrével, melynek külső részét előtte forró vízbe mártottunk.
2. A kemény vajjal sokkal könnyebb lesz megkenni a kenyeret, ha a kést előtte meleg vízbe mártjuk.
3. Ha tésztakészítéshez lágy vajra van szükségünk, reszeljük a tálba, rögtön gyúrhatóvá válik.
4. Ha vajjal készítünk süteményt, először mindig a vajat keverjük habosra, és csak utána adjuk hozzá a cukrot és a tojást. Így könnyebb lesz a tészta.
5. Vajjal készült tésztákat mindig magasabb hőfokon süssük.
6. Nem fut ki a leves, ha a fazék belső karimáját kikenjük egy kevés vajjal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.