Elkészítés: Két külön tálban összekeverjük a száraz és nedves hozzávalókat. Egyikben a lisztet, a zabpelyhet, a sütőport és a cukrot, a másikban a tojást, a joghurtot, az olajat és a citromaromát. A száraz anyagokhoz öntjük a tojásos maszátm és gyors mozdulatokkal elkeverjük, beleszórjuk az áfonyát, ezzel is összeforgatjuk. Nem szabad sokáig kevergetni, csak épp öszeálljon a tészta!
Papírkapszlival bélelt muffintepsi mélyedéseibe 1-1 nagyobb evőkanál masszát rakosgatunk, és mindegyik közepébe egy szedret teszünk. 180 fokos sütöben tűpróbáig sütjük.
Nem fog nagyon feljönni, viszont nagyon finom, porhanyós lesz a tésztája, könnyen elválik a muffinpapírtól. Ahogy a közepében összesül a gyümölcs, kicsit olyan mintha lekvár lenne benne.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.