Elkészítés: A tésztához a margarint a liszttel elmorzsoljuk, hozzáadjuk a a tojássárgájákat és a vizet, egyneművé gyúrjuk, majd 2 cipóra osztjuk. A legjobb, ha egy éjszakára hűtőben pihentetjük, de ha sietünk, akkor 1 órát pihentetve is megsüthető! Egy nagyméretű peremes gáztepsit kizsírozunk, kilisztezünk, és beletesszük az egyik kinyújtott tésztalapot. Erre öntjük a masszát: a tojások sárgáját a porcukorral jól kikeverjük, majd felváltva a tojások keményre felvert habjával, a diót és a csokit a sütőporral óvatosan eleforgatjuk. Ráöntjük a tésztára, és együtt megsütjük közepesen forró sütőben. A másik lapot ugyanilyen méretben egy másik tepsi hátán /zsírozott, lisztezett/ szintén megsütjük. A kisült lap hólyagos, leveles lesz! Közben elkészítjük a krémet: a tejet a pudinggal felfőzzük, majd hozzáöntjük a feloldott zselatint. Amíg hűl a puding, kikeverjük a margarint a porcukorral, végül belekeverjük a kihűlt pudingot a krémbe, elosztjuk a már kihűlt süti tetején, majd ráhelyezzük a másik lapot. Porukorral megszórjuk, kockára vágjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.