Elkészítés: A húst leöblítem, leszárítom, kb. 2x2 cm-es kockákra, a vöröshagymát és fokhagymát finomra, a zöldséget karikára aprítom.
A zsiradékban megdinsztelem a vöröshagymát a fokhagymával, a húst az egész köménnyel fehéredésig pirítom. Meghintem őrölt paprikával, felengedem kb. 1/2 liter vízzel. Sózom, borsozom, a zellerrel, babérral, majoránnával, chilivel, zöldpaprikával, paradicsommal addig főzöm lassan, ameddig a hús kb. félpuhára fő.
Hozzáadom az aprított zöldségeket, tovább főzöm puhulásig. Felengedem annyi vízzel, amennyi levest szeretnék, újraforrásnál hozzáadom a darabolt burgonyát, a csipetkét, tovább főzöm kb. 10-15 percig.
Közben utána fűszerezem sóval, borssal, őrölt köménnyel, aprított zöld fűszerekkel, csipet cukorral, és pár csepp ecettel lágyítom az ízeket, lassan együtt készre főzöm.
Rövid pihentetés után tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.