Elkészítés: A leveles tésztát 10 perccel a feldolgozás előtt vegyük ki a hűtőből, és a sütőt melegítsük elő 210 °C-ra (alsó-felső sütés).
Az almát mossuk meg, hámozzuk meg, reszeljük finomra. A diót daráljuk meg. Az almát keverjük össze a dióval, a cukorral és a fahéjjal.
A tésztát a sütőpapírral együtt tekerjük ki, és éles késsel vágjuk 15 négyzetre. Felvert tojással kenjük meg. Az almás tölteléket helyezzük a négyzetek közepére átlósan, a sarkokat pedig hajtsuk középre. A tészta tetejét kenjük meg tojással.
Középső sínen kb. 15-20 percig süssük, amíg a tészta aranysárga nem lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.