Elkészítés: A lisztet a sütőporral összekeverem, beleteszem a cukrot, a vaníliás cukrot és mogyorónyi fahéjat. Megolvaszom a margarint. A tojásokat, a kefirt, a tejet, a citromhéjat összekeverem a megolvaszott margarinnal. Meghámozom az almákat, a magházukat eltávolítom, és kis kockákra vágom. Összekeverem a száraz és nedves összetevőket és az almadarabokat. Előmelegített sütőben kb. 20 percig sütöm. A muffin nem ragad le ha nem papírban sütöm, hanem kivajazom és kilisztezem a formákat. Ebből a mennyiségből kb. 24 db muffin lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.