Elkészítés: A langyos tejben pici cukorral futtasd fel az élesztőt, majd a liszttel, csipet sóval, a cukorral és a vajjal gyúrd össze. Meleg helyen, tiszta konyharuhával letakarva keleszd 1/2 órát.
Amíg kel, addig az almákat reszeld le, keverd el a fűszerekkel és a mézzel vagy a cukorral.
Ha megkelt a tészta, lisztezett deszkán gyúrd át, és nyújtsd ki kb. 40x40 cm-es lappá. Egyengesd el rajta a fűszeres almát, a szélein hagyj 2-2 cm-t üresen. Tekerd fel, és tedd egy sütőpapírral bélelt tepsibe vagy formába. Kend meg tejjel.
Keleszd még fél órát, vagy hideg sütőbe téve kezdd el melegíteni 175 fokon, amíg bemelegszik, megkel megint. 30-35 perc alatt süsd meg.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.