Elkészítés: A húsokat kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. Egy sütőpapírral bélelt tepsi aljára teszünk egy adag felkarikázott hagymát, arra a sós-borsos húst, arra a kakukkfüvet és a rozmaringot. Majd ismét egy kevés hagyma, és jöhetnek az almaszeletek. Az alma tetejére pedig maximum 2, azaz kettő csipet (amennyit a hüvelyk és mutatóujjunk közé tudunk venni) őrölt fahéj. Bármilyen hihetetlen, de ennyi nem rontja el! Ha jól sikerül eltalálni az összetevők arányát, akkor külön nem is lehet megérezni benne. De a hiányát igen! Aki azonban nem ilyen vállalkozó kedvű, az nyugodtan csinálhatja enélkül. Úgy is finom lesz. Akkor viszont szabad a többi fűszerből tenni bártan - ízlésünk szerint.
Lefedjük, és előmelegített, közepes hőfokú sütőben puhára sütjük.
A tejszínes kukoricasalátához a tejszínt a sóval és a metélőhagymával összekeverjük. Ha túl édesnek találjuk, tehetünk bele egy kis mustárt. Ebbe jön a kukorica - és már kész is!
A húst vajas-tejfölös krumplipürével és a kukoricasalátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.