Elkészítés: A húsokat kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. Egy sütőpapírral bélelt tepsi aljára teszünk egy adag felkarikázott hagymát, arra a sós-borsos húst, arra a kakukkfüvet és a rozmaringot. Majd ismét egy kevés hagyma, és jöhetnek az almaszeletek. Az alma tetejére pedig maximum 2, azaz kettő csipet (amennyit a hüvelyk és mutatóujjunk közé tudunk venni) őrölt fahéj. Bármilyen hihetetlen, de ennyi nem rontja el! Ha jól sikerül eltalálni az összetevők arányát, akkor külön nem is lehet megérezni benne. De a hiányát igen! Aki azonban nem ilyen vállalkozó kedvű, az nyugodtan csinálhatja enélkül. Úgy is finom lesz. Akkor viszont szabad a többi fűszerből tenni bártan - ízlésünk szerint.
Lefedjük, és előmelegített, közepes hőfokú sütőben puhára sütjük.
A tejszínes kukoricasalátához a tejszínt a sóval és a metélőhagymával összekeverjük. Ha túl édesnek találjuk, tehetünk bele egy kis mustárt. Ebbe jön a kukorica - és már kész is!
A húst vajas-tejfölös krumplipürével és a kukoricasalátával tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.