Elkészítés: Egy tepsit sütőpapírral kibélelünk. Az almákat vékony szeletekre vágjuk. és elhelyezzük az alján. A cukrot a fahéjjal elkeverjük, majd rászórjuk az almákra. Közben a sütőt előmelegítjük 220 fokra.
A lisztből, a zabpehelyből, a cukorból és a joghurtból tésztát gyúrunk, és rámorzsoljuk az almaszeletekre. Ha ez gondot okoz, akkor megpróbálhatjuk fakanállal rásimítani, nem baj, ha nem takarja teljesen az almákat.
Majd a sütőben kb. 20 perc alatt addig sütjük, amíg az alma meg nem puhul, és a tésztánk aranybarna nem lesz. Nagyon finom, a régi almáslepény ízére emlékeztető édesség.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.