A tészta hozzávalóit egy tálba mérjük, majd gyors mozdulatokkal összegyúrjuk.
A reszelt almát a vajon vagy margarinon megpároljuk hozzáadjuk az eritritet, a citrom levét és reszelt héját, valamint az őrölt fahéjat is.
A tésztát 2 felé osztjuk, az egyik felét a pite forma nagyságúra nyújtjuk, úgy hogy pereme is legyen.Rászórjuk a darált diót, majd rásimítjuk az almatölteléket. A tészta másik felét is kinyújtjuk, rizslisztezett munkafelületen, majd puzzle (vagy más), kiszúróval formákat szúrunk ki, ezeket rárakosgatjuk az almatöltelék tetejére, felvert tojással megkenjük, és előmelegített 180 fokos sütőben 20 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.