Elkészítés: A finomra reszelt sárgarépához, a cukorhoz, a vajhoz, a sütőporhoz annyi lisztet adunk, hogy könnyen gyúrható tésztát kapjunk. Egy citrom reszelt héját hozzákeverjük.
Az összegyúrt tésztát kettéosztjuk, és kinyújtjuk. Tepsibe rakjuk az első lapot. Az almákat lereszeljük, kicsit kinyomkodjuk, és egyenletesen elsimítjuk a tésztán. Ezután cukorral és fahéjjal megszórjuk, majd rátesszük a másik kinyújtott lapot.
Villával megszurkáljuk, és előmelegített sütőben megsütjük. Porcukorral megszórva, kockákra vágva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.