Elkészítés: 10 dkg kukoridarát öntsünk bele 2,5 dl hideg tejbe, és habverővel keverjük össze, majd adjunk hozzá 3 tojást, csipetnyi sót, 6 evőkanál cukrot, csipetnyi fahéjat, a citrom reszelt héját. Egy tepsiben forrósítsunk fel 10 dkg margarint, öntsük bele a kukoricás masszát. Kis lángon kb. 10 percig süssük, majd vegyükle a tűzről. Hámozzunk meg 30 dkg almát, reszeljük le, és terítsük a lepényre. Előmelegített sütőben 20-30 percig süssük, amikor megsült, még forrón szórjuk meg porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.