Elkészítés: A tészta hozzávalóiból 3 lap piskótát sütünk.
Az ananászkonzerv levéhez annyi vizet adunk, hogy kb. 4 dl legyen, majd a kristálycukorral felforraljuk. A 3 csomag pudingport 1,5 dl vízzel összekeverjük, majd a felforralt cukros-ananászos levet hozzáöntjük. Állandó keverés mellett sűrű péppé főzzük. Hideg vízbe állítva, folyamatosan keverve kihűtjük.
A vajat a porcukorral habosra keverjük, és hozzáadjuk a lehűtött pudingot.
Körülbelül 40 db ananászdarabkát félreteszünk, a többit apróra vágjuk, és a krémhez keverjük, majd 3 részre
osztjuk.
Az alsó piskótalapot megkenjük az ananászos krémmel, rátesszük a középső lapot, ismét megkenjük a krémmel, befedjük a harmadik lappal, a tetejére pedig rákenjük a maradék krémet. Késsel bejelöljük a szeleteket, és minden szelet tetejére teszünk egy ananászdarabkát.
Néhány órára hűtőbe tesszük, majd tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.