A liszteket összekeverjük, hozzámorzsoljuk a margarint, az élesztőt, a sót és belereszeljük a sajtot. Összegyúrjuk, a tésztát henger alakúra formázzuk és 6 egyenlő részre osztjuk.
Gombócokat készítünk belőle, majd mind a 6 gombócot vékony, külön kerek lapra nyújtjuk, és 16 részre osztjuk.
A szélesebb feléről összegöngyöljük, a tetejüket megkenjük tojással, reszelt sajtot vagy szezámmagot szórunk rá, és megsütjük.
Megjegyzés
A receptet Erl Jánosné küldte. Köszönjük!
Fotó: AS, további fotót a recepthez Mm1955 küldött, neki is köszönjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.